Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ben jij ready voor het nieuwe seizoen?

Het najaar is weer van start en de tijd van winterjassen is weer aangebroken. Het is altijd een hele zoektocht om de perfecte winterjas te vinden.
Je maakt je outfit deze herfst en winter helemaal af met de perfecte winterjassen van Fiftysix. In deze blog hebben wij alle trendy puffer jassen op een rijtje voor je gezet.
Ready om dit seizoen in deze warme winterjassen rond te lopen? Shop hier alle winterjassen



De trend van dit seizoen: Puffer jackets

Deze heerlijke warme jassen zien we elk jaar weer terug keren. Bij Fiftysix bieden wij daarom ook een ruime collectie van mooie merken aan. De puffer jackets helpen je warm en stijlvol de winter door. De jassen zijn perfect te combineren met iedere outfit en maakt daardoor de winterse look helemaal af.

Zowel de korte als de lange variant van deze jas is weer hip dit seizoen. Zie jij jezelf al in zo’n heerlijke jas? Merken zoals Airforce, YAYA, Elvine en Reset hebben heerlijke puffer jackets in hun collectie.

Airforce jacket Grace

Deze prachtige lange jas van Airforce is echt een favoriet. De puffer jas houd je lekker warm met de koudere dagen en is ook nog eens erg stijlvol. Daarnaast biedt de jas ook nog eens comfort aan, de jas heeft aan beide zijkanten een split met drukknopen, ideaal voor extra beweegruimte!

Deze jas is beschikbaar in vijf verschillende kleuren, namelijk donker groen, blauw, donkerblauw, groen en zwart. Je kan de Airforce Grace zowel online als in een van onze gezellige stores shoppen. Zien wij jou binnenkort verschijnen?


YAYA Long Puffer jacket

Een musthave voor deze winter is absoluut de YAYA Long puffer jacket. De YAYA winterjas houdt je lekker warm tijdens de frissere dagen en maakt je winterlook helemaal af!

Naast dat deze prachtige puffer je dus lekker warm houdt, is de jas ook nog eens te dragen aan twee kanten, zo heb je twee jassen in één. De puffer jacket is beschikbaar in twee kleuren, namelijk zwart en beige.

Combineer deze jas met een heerlijk dikke sjaal of een lekkere warme muts Shop deze heerlijke YAYA puffer jacket online of in een van onze stores!

Elvine Asha

De Elvine Asha is een lange, zachte en warme winterjas. Naast dat de jas een echte musthave is voor de winter, kan je deze jas ook nog eens omkeren. Super handig! De ene kant heeft een relaxte look en de andere kant een puffer look die net wat meer een elegante uitstraling heeft.

De jas is volledig water - en winddicht, de perfecte winterjas! Deze Elvine Asha jas is voorzien van een officieel Thermore® ECO DOWN® voering gemaakt van 100% gerecycled polyester dus ook nog eens duurzaam! Deze heerlijke jas van Elvine is online en in een van onze stores te shoppen!

Ben jij nou benieuwd geworden naar ons ruime aanbod in merken en jassen? Neem een kijkje op onze site of kom gezellig langs bij één van onze winkels in Sneek, Leeuwarden en Heerenveen en wij helpen je graag verder.

Tot snel! 

Liefs, 

Fiftysix

Om u de beste gebruikservaringte kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.