Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Het is mogelijk om bij Fiftysix te retourneren. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van uw pakket.

De te retourneren artikelen dienen ongewassen, ongedragen en in het bezit van de originele labels te zijn. Uiteraard kun je de artikelen passen om te zien of ze aan je verwachtingen voldoen. Let hierbij op de kleding geen ongewenste geuren en/of vlekken oppikken mocht je de artikelen willen retourneren.

Bij het retourneren zijn de retourkosten voor eigen rekening. Retour sturen kan naar:

Fiftysix
Peperstraat 7
8601 CH Sneek


Bij uw pakket in zit een retourformulier. Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in en voeg deze bij het retourpakket in. Het pakket mag kosteloos worden afgegeven in één van onze winkels.

Vanaf het moment dat je je bestelling hebt geretourneerd via de post of in één van onze winkels, kan het enkele werkdagen duren voordat wij je bestelling hebben ontvangen in ons distributiecentrum. Na ontvangst wordt iedere geretourneerde bestelling gecontroleerd. Na deze controle geven wij de opdracht tot het terugstorten van (een deel van) je betaling. Afhankelijk van je betaalmethode (bank, creditcard etc.) kan het tot vijf werkdagen duren voordat het bedrag is bijgeschreven op uw rekening. Mocht u gekozen hebben voor betaalmethode Afterpay dan ontvangt u per mail een (nieuwe) factuur.

Het is niet mogelijk om een webshopbestelling die in een Fiftysix winkel wordt geretourneerd te ruilen voor een ander artikel of om direct geld terug te krijgen.

Retourkosten

De kosten voor het retourneren zijn voor de klant zelf. Dit aangezien wij geen verborgen kosten in onze artikelen willen verrekenen. Hierdoor worden klanten die artikelen behouden niet benadeeld door de retourkosten van anderen.