Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Retourneren is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst.

De te retourneren artikelen dienen ongewassen en ongedragen te zijn. Uiteraard kun je de artikelen passen om te zien of ze aan je verwachtingen voldoen. Let wel op dat de kleding geen ongewenste geuren oppikt mocht je de kleding willen retourneren. Wij controleren alle kleding zowel op vlekken als op geur.

Zorg ervoor dat de artikelen met de originele labels goed zijn verpakt, bij voorkeur in originele verpakking. Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in en voeg deze bij het pakket. Het pakket kan vervolgens worden afgegeven in één van onze winkels. Wanneer je het pakket naar ons retour stuurt met een koerier naar keuze zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Retour sturen kan naar:


Fiftysix
Morseweg 12
8503 AD Joure

Vanaf het moment dat je je bestelling hebt geretourneerd via de post of in één van onze winkels, kan het enkele werkdagen duren voordat wij je bestelling hebben ontvangen in ons distributiecentrum. Na ontvangst wordt iedere geretourneerde bestelling gecontroleerd. Na deze controle geven wij de opdracht tot het terugstorten van (een deel van) je betaling. Afhankelijk van je betaalmethode (bank, creditcard etc.) kan het tot vijf werkdagen duren voordat het bedrag is bijgeschreven op uw rekening. Mocht u gekozen hebben voor betaalmethode Afterpay dan ontvangt u per mail een (nieuwe) factuur.

Het is niet mogelijk om een artikel dat in een Fiftysix winkel wordt geretourneerd te ruilen voor een ander artikel of om direct geld terug te krijgen.