Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maattabellen

Weet u niet helemaal zeker welke maat u wilt bestellen? Meet uw maat op en kijk in de tabel voor de maat. We geven u een beschrijving hoe u uw maat opmeet. Sommige artikelen zijn niet verkrijgbaar in de maten xs of xxl. Kies dan een s of een xl.

Hoe bepaal ik mijn broekmaat?
Hoe bepaal ik mijn shirtmaat?
Wilt u maatadvies?


Hoe bepaal ik mijn broekmaat?

Hieronder leest u hoe u uw maat voor broeken opmeet. In de maattabel kunt u lezen welke maat daarbij hoort. Dames hebben ook de heupmaat nodig. Voor korte broeken heeft u alleen uw taillemaat nodig.


U meet de volgende 3 punten:

B Taille
Meet losjes om uw taille (boven uw bekken).

C Heupen (alleen voor dames)
Meet het volste gedeelte van uw heupen.

D Lengte
Meet de lengte van de zoom van een goed passende broek aan de binnenkant van het been. Meet tussen het kruis en de onderkant van de pijp.Maattabel Broeken

Bij broeken drukken we de maten uit in een W (de taillemaat) en een L (de lengtemaat).

Hoe bepaal ik mijn shirtmaat? 


Hieronder staat hoe u uw maat kunt meten voor shirts. Dit is ook de maat voor blouses, truien, jassen, jurken en tunieken.
U meet de borstomvang (A), meet over het volste gedeelte van uw borstkas. Het aantal cm bepaalt uw maat. Altijd naar boven afronden.
Wilt u maatadvies?


Bent u toch niet zeker over uw maat? Neem gerust contact op met onze klantenservice via webstore@fiftysix.nl of bel 0513-433085. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.