Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Levering

Fiftysix streeft naar een snelle levering. Standaard leveren wij binnen 1-3 werkdagen. Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, worden doorgaans op dinsdag geleverd.

Voor pakketten met een afleveradres in Nederland rekenen wij €4,95 verzendkosten. Voor bestellingen met een minimale orderwaarde van €99,95 rekenen wij geen verzendkosten. We sturen onze pakketten gratis naar onze winkels zodat u deze kunt afhalen. U kunt hiervoor kiezen bij het afrekenen van uw bestelling. Voor bestellingen naar Duitsland en België bedragen de bezorgkosten €15,-.

Post NL probeert uw pakket tweemaal aan te bieden op het aangegeven afleveradres. Bent u niet thuis dan zal de koerier van Post NL het pakket afleveren bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Bij het ontvangen van uw pakket is een handtekening vereist. Zowel bij u aan de deur als bij het afhaalpunt. Houd uw Track & Trace code in de gaten om te weten wanneer de koerier bij u langskomt, en bij aflevering, waar het pakket is af te halen. Uw pakket zal 14 dagen bewaard worden.

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in een Fiftysix filiaal. Selecteer bij verzendwijze 'Afhalen in één van onze winkels'. Vul de verplichte velden in en selecteer de winkel waar je het pakket wilt ophalen. Je wordt per email op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.