Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Levering

Fiftysix streeft naar een snelle levering. Standaard leveren wij binnen 1-3 werkdagen. Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, worden doorgaans op dinsdag geleverd. Indien jouw bestelling een item bevat die vanuit een van onze winkels moet worden geleverd, wordt er een levertijd gehanteerd van 3 tot 5 werkdagen. Houd er rekening mee dat een bestelling pas wordt geleverd wanneer deze helemaal compleet is. Tijdens de SALE periode wordt er een maximale levertijd gehanteerd van zeven werkdagen.

We berekenen geen verzendkosten voor pakketten met een afleveradres in Nederland! Voor bestellingen naar Duitsland en België bedragen de bezorgkosten €15,-.

Post NL probeert uw pakket één keer aan te bieden. Bent u niet thuis dan mag de koerier van Post NL het pakket afleveren bij de buren. Mocht het na de eerste poging niet zijn gelukt om het pakket af te leveren, dan zal Post NL het pakket bij het meest dichtbij zijnde Post NL punt neerleggen. Houd hiervoor uw track & trace code in de gaten. Uw pakket zal hier 14 dagen worden bewaard.

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in een Fiftysix filiaal. Selecteer bij verzendwijze 'Afhalen in één van onze winkels'. Vul de verplichte velden in en selecteer de winkel waar je het pakket wilt ophalen. Je wordt per email op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Divide