Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Whoohoo! Wij hebben heel veel nieuwe merken!

Ladies opgelet! Wij hebben weer fantastische nieuwe merken mogen toevoegen aan ons assortiment. Namelijk de merken Moliin, Sofie Schnoor en Berenice. Deze merken hebben een fantastische zomercollectie waar elke vrouw vrolijk van wordt. Ben jij nou super benieuwd naar deze nieuwe merken en kun je niet wachten om ze te bewonderen? Neem dan snel een kijkje op onze webshop of kom langs in één van onze winkels.

MOLIIN COPENHAGEN

Moliin is een Deens modemerk dat in 2014 is opgericht met als doel om kleding te leveren voor moderne en sterke vrouwen. De collecties die ze ontwerpen, hebben een vrouwelijke uitstraling met vrolijke prints en rijke stoffen. Moliin is niet gebaseerd op trends, maar op tijdloze items die jaren lang mee kunnen. Volgens de ontwerper is de vrouwelijke, bohemian rock 'n roll look een stijl die elke vrouw zal staan en nooit uit de mode zal gaan.


SOFIE SCHNOOR

Sofie Schnoor is een familiebedrijf dat in 2001 is opgericht. Het merk begon met schoenen collecties, die later is uitgebreid met een kinderkleding collectie. Nu, 10 jaar later, is er ook een kleding collectie uitgebracht voor dames. De ontwerpster kiest vaak haar collectie uit op basis van wat zij en haar kinderen graag dragen. Vier keer per jaar komt Sofie Schnoor met een nieuwe collectie die is gebaseerd op de Scandinavische trends. 



BERENICE

Berenice is een Frans modemerk dat is opgericht in 2004 met als doel om kleding te ontwerpen die tijdloos en basic is, maar toch ook met een vleugje kleur erin. Berenice wil haar passie voor fijne materialen en kleuren graag delen. Wol, katoen, kasjmier, leer, flanel... Kwaliteit is koning bij Berenice. Elke dag werken de ontwerpers om collecties te ontwerpen die perfect aansluiten bij de merkidentiteit. 

SNEAK PEEK WINTER

Je wilt er misschien nog niet aan denken, maar niet alleen deze zomer mogen wij nieuwe merken toevoegen aan onze collectie. Ook voor aankomende winter hebben wij nieuwe merken die worden toegevoegd aan ons assortiment. Wij mogen alvast een kleine sneak peek delen met jullie. Wij gaan namelijk de merken Stand Studio en Bash toevoegen aan onze collectie. So exciting! Deze merken zijn gericht op modieuze vrouwen die wel van een uitdaging houden. Is dat niet leuk?

Ben jij nou super benieuwd naar deze nieuwe merken, maar vind je het nog lastig om online een beeld te krijgen van de merken en de collecties? Kom dan langs in één van onze winkels in Sneek of Leeuwarden. Daar staan onze stylisten voor jou klaar om jou het beste advies te geven en meer te vertellen over deze prachtige brands! 

We hope to see you soon! 

Love, 

Fiftysix

Om u de beste gebruikservaringte kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.