Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Musthave Statement Blouses

De lente komt eraan en dat betekent tijd voor vrolijkheid. Wat past nou leuker bij de lente dan een mooie blouse? Wij verkopen de mooiste blouses vol met fleurige prints en opvallende mouwen van bijvoorbeeld de merken Co Couture, Second Female, Dante 6 en Fabienne Chapot. Ben jij nou super benieuwd naar this seasons musthave statement blouses en wil je nu al weten hoe ze eruit zien? Neem dan een kijkje op onze website of kom langs in één van onze winkels!

 


Fabienne Chapot Statement Blouses 


Als we het over prachtige prints hebben, dan hebben we het over Fabienne Chapot. Dit merk staat erom bekend dat elke collectie die zij uitbrengen bestaat uit nieuwe prints, die zij overigens zelf ontwerpen. Als je een blouse met een opvallende print zoekt, ben je bij Fabienne Chapot aan het goede adres. Zo hebben zij afgelopen week een nieuwe collectie uitgebracht waarin de Daisy bloem centraal staat. Fabienne Chapot heeft niet alleen leuke prints op de blouses, ook hebben zij hele mooie details aan de mouwen. Zo hebben zij bijvoorbeeld bij de Josie Blouse hele leuke ruches toegevoegd. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de mooie Indra Blouse. Deze blouse heeft een zalmroze kleur en heel bijzondere mouwen. Zo weet je zeker dat jij de trend van dit seizoen in huis hebt. 


Co Couture Blouses

Bij Co Couture is de collectie nooit saai. Aan de blouses van dit merk zitten altijd wel een coole mouw of een ander opvallend detail. Deze blouses zijn perfect voor een heerlijke avond uit eten of voor jouw daily style. Zo is bijvoorbeeld de Anna Knot Blouse heel leuk te combineren met een lichte spijkerbroek of met het mooie weer op een midi rok. Ook is de Sandy Poplin Blouse een super leuke eyecatcher voor jouw outfit. Deze blouse is een wat nettere blouse met een opvallende mouw structuur.

Ben jij nou heel benieuwd hoe deze blouses eruit zien of welke blouses er nog meer zijn? Check dan onze collectie online of kom gezellig langs bij één van onze winkels in Sneek, Leeuwarden of Heerenveen. Daar staan wij klaar om jou onze collectie blouses te laten zien en geven wij jou advies over de maat en de kleur. Vind bij ons altijd jouw perfecte blouse! 

Tot snel!

Love,
 
Fiftysix

Om u de beste gebruikservaringte kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.