Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Pretty Yaya Arrivals!

Yaya fans opgelet! Het is weer zo ver! Yaya heeft een nieuwe voorjaarscollectie gelanceerd en die is nu al verkrijgbaar bij onze winkels in Sneek, Leeuwarden of Heerenveen en online op onze website. De collectie bestaat uit veel vrolijke en frisse kleuren en past perfect in de kleding garderobe voor de aankomende seizoenen. Ben jij nou benieuwd naar de nieuwe collectie, neem dan snel een kijkje op onze website of kom gezellig langs in één van onze winkels. Daar helpen onze stylisten jou graag om de mooiste YAYA items te mixen en matchen.



Satin Bomber Jacket 


De Satin Bomber is één van de nieuwe items van de mooie Yaya collectie. Deze tussenjas is een echte eyecatcher voor het aankomende seizoen en past goed bij elke kleur broek of top. De buitenkant van de jas is gemaakt van een goudkleurige satijnen stof en in de kraag zit fake fur verwerkt. De bomber geeft een echte vintage touch aan jouw outfit en is heel leuk te combineren met een licht beige broek en een wit truitje. Dit is een echte musthave dit seizoen.



Boxy V-Neck Sweater LS


Deze v-hals trui is een perfecte trui voor het hele jaar door. Het is namelijk heel makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een leuke blouse of coltrui eronder. En wordt het weer wat warmer, dan is het leuk met een kanten hemdje of met een doorzichtige col. De truitjes zijn verkrijgbaar in de kleuren lichtblauw en roze.

 

Ben jij nou super benieuwd naar de items en wil je ze in het echt bewonderen en passen? Kom dan langs in één van onze winkels. Wij mogen eindelijk weer open en wij kunnen niet wachten om jou te stylen. Onze winkels in Leeuwarden, Heerenveen en Sneek zijn dagelijks geopend. Klik hier voor de openingstijden.

See you soon!

Love

Fiftysix


Om u de beste gebruikservaringte kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.