Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

The Fiftysix Gift Guide

Het is deze maand alweer December, onze favoriete maand van het jaar. Deze maand staat in het teken van de feestdagen en het gezellig samen zijn. Daar horen natuurlijk ook cadeautjes bij. Gevarieerd van grote tot kleine cadeautjes, alles is te vinden bij Fiftysix. Shop nu het perfecte cadeau voor jouw vader, moeder, zus of wie dan ook. Er is genoeg keuze voor zowel jong als oud. Hierdoor slaag je zeker in één van onze winkels of via de webshop.


Ideale cadeau voor onder de kerstboom


Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om het perfecte kerstcadeau te kunnen vinden. Daarom zijn wij bij Fiftysix goed voorbereid op de December maand. Wij verkopen veel cadeaus; van sieraden tot verzorgingsproducten en van mutsen tot ondergoed. Genoeg keuze dus voor iedereen.



Gifts for her


Bij Fiftysix zijn er genoeg items om cadeau te doen voor de vrouwen onder ons. Van groot tot klein, er is genoeg keuze. Zo hebben wij lekkere warme truien van Alix The Label en Fabienne Chapot voor de koude wintermaanden, maar ook sieraden van My Jewellery en Viva Jewellery. De te leuke tasjes van Sacksioni kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in de garderobe van een vrouw.



Gifts for him


Misschien wel het allermoeilijkste van kerstcadeautjes uitzoeken zijn wel die voor de heren. Maar niet bij ons! Wij verkopen genoeg leuke accessoires en musthaves voor de heren. Zo hebben wij hele leuke mutsen van PME Legend en Air Force om de winter lekker warm door te komen. Maar ook leuke riemen van Legend. En natuurlijk de klassiekers; ondergoed van Lyle & Scott en Adam Underwear.



Kleinigheidje onder de boom


Het is natuurlijk ook leuk om een kleinigheidje aan je familie of vrienden te geven. Daarvoor hebben wij een heel leuk merk die leuke items voor in huis heeft. De Gift Label Amsterdam verkoopt onder andere handzeep, kaarsen en lotions. Ook Happy Socks zijn leuk om aan iemand te geven. We hebben ze in alle kleuren, soorten en maten. Genoeg keus dus! Mocht het je te lastig worden om een keuze te maken, dan hebben wij natuurlijk ook de Fiftysix Giftcard die je voor ieder bedrag kunt kopen.

We wish you a merry x-mas and a happy new year!

Love,

Fiftysix

Om u de beste gebruikservaringte kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.