Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

The December Story by Fiftysix

December is één van onze favoriete maanden bij Fiftysix. De winkels van top tot teen versierd, de mooiste collecties en vooral heel veel gezelligheid. Bij Fiftysix shop jij jouw favoriete outfit voor de feestdagen! In ons ruime assortiment vind je zowel warme winterse outfits als mooie party outfits voor de feestdagen. Ook kun je bij ons terecht voor de allerleukste cadeaus. Gezelligheid, fashionable outfits, heerlijk eten en drinken staan tijdens de feestdagen bij Fiftysix centraal. Wanna see our December Story? Check dan gauw onze nieuwe commercial!



Warme winter outfits

De mooiste puffer winterjassen houden jou dit seizoen heerlijk warm. Shop bijvoorbeeld een mooie jas van de merken Airforce, Kraktau of Elvine bij ons. Voor zowel dames als heren hebben wij de allermooiste en warme jassen. Combineer dit met een coltrui of een gebreide trui van bijvoorbeeld Fabienne Chapot, American Vintage of Drykorn en jij kunt er deze winter tegenaan.


Outfit André: Josh 985 | Snow Parka 

Party outfits

Glitters zijn weer helemaal back! Zo heeft het merk Alix ook dit jaar weer een geweldige party collectie uitgebracht. Bij Fiftysix shop jij jouw perfecte party outfit! Een mooie blouse met pantalon of een mooie jurk, alles kan en mag dit feestseizoen.



Fiftysix Gifts

Bij Fiftysix kun je terecht voor de leukste cadeaus voor iedereen. Van My Jewellery Adventskalenders tot Happysocks en de mooiste sierraden van Pilgrim en Viva Jewellery en van heerlijke Handlotions van The Giftlabel tot de leukste haarelastiekjes van Kknekki. Voor al jouw gifts kun je terecht bij onze leuke Giftshops.


Scotch & Soda Barfly Parfum 

Geniet van onze mooie collectie en we zien jullie graag in één van onze winkels of online!
Inspiratie op doen? Check dan onze social media kanalen, waar wij dagelijks nieuwe items posten!

Fiftysix wishes you Happy Holidays!

Om u de beste gebruikservaringte kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.