Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

New Arrivals Fabienne Chapot


Ben jij al bezig met het uitzoeken van je nieuwe lente en zomer wardrobe? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want de nieuwe Pre Spring collectie van Fabienne Chapot is binnen! Alle items zijn direct draagbaar en bestaan uit mooie frisse kleuren en prints. Deze collectie is geïnspireerd op een kleurenpalet dat is ontstaan door de oceaan en de zon en staat centraal aan de wonderen van de natuur. De Pre-Spring collectie zit vol met speelse breisels, zachte truitjes en bloemenprintjes gecombineerd met een chique touch. Fun fact: Fabienne Chapot maakt de prints van alle kleding helemaal zelf! Elke print heeft haar eigen verhaal en wordt door de ontwerpers tot leven gebracht.



Puck Trousers | Sanne Puff Sleeve Pullover

Musthave item: Sanne Puff Sleeve Pullover


De Sanne Pullover is het musthave item uit deze collectie. Dit leuke truitje met pofmouwtjes en streepjes is helemaal hip. Het geeft een vrolijke touch aan jouw outfit en is leuk op elke broek of rok. De kleuren geven je echt het gevoel van warmte en geluk, na en tijdens de koude winterdagen. Het truitje is makkelijk te combineren met een leuke basic spijkerbroek of pantalon, maar ook met een leuk rokje of een geprinte flared broek.



Favoriete print van dit seizoen: Black Daisy Print!


Hoe gaaf is deze print met madeliefjes? Verkrijgbaar in een mooie blouse en in onze alltime favoriete broek: de Puck Trousers. Deze vrolijke broek met madeliefjes is een echte musthave voor in jouw kledingkast. De pantalon heeft een mooie pasvorm en is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een leuke wollen trui, maar ook met een leuke col en een blazer. Mix en match staat hierbij centraal, want alle combinaties zijn mogelijk!

Ben jij al helemaal enthousiast geworden van deze mooie collectie? Er komen steeds meer mooie items van Fabienne Chapot binnen! Houd onze website en social media in de gaten!

See you!

Love,

Fiftysix 



Om u de beste gebruikservaringte kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.