Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Refined Department nu verkrijgbaar bij Fiftysix!

Yes, we hebben weer een mooi nieuw merk mogen toevoegen aan onze collectie! Nieuw bij Fiftysix is het mooie damesmerk Refined Department. Dit Nederlandse merk is net nieuw op de markt en nu al bij ons verkrijgbaar! Met verfrissende ontwerpen, unieke prints en een elegante touch is dit echt een toevoeging aan ons merkenpakket. Refined Department wil altijd inspringen op de nieuwste trends en heeft een assortiment waarin mix & match centraal staat. Zo kun je van dit merk voor iedere gelegenheid een outfit vinden.



Trendy Gilets van Refined Department

Een gilet mag in de collectie van Refined Department natuurlijk niet ontbreken. Dit mooie tijdloze zwarte gilet, is de trend van dit moment. Je kunt deze goed combineren met de effen witte lange blousejurk, maar natuurlijk ook met een toffe print blouse op een mooie jeans. Dit seizoen zie je bij Fiftysix heel veel blazers, gilets en bodywarmers. Deze trend is voor alle gelegenheden geschikt, zo kun je dit dragen tijdens een feestelijke gelegenheid of gewoon casual in je vrije tijd.



The Musthave Refined Department outfit

Naast effen items vind je bij Refined Department ook mooie prints. De bovenstaande Paisley print is een ware eyecatcher. Hoe gaaf is dit als setje bij elkaar? Combineer het met een zwarte panty en een lange laars en je bent ready to go. Ook los van elkaar zijn deze items gaaf. Mix en match bijvoorbeeld de blouse met het mooie zwarte gilet uit dezelfde collectie of het rokje met een mooie effen coltrui. 

Refined Department vind je in onze winkels in Sneek, Leeuwarden en Heerenveen en natuurlijk online op onze website. Zien we jou gauw in één van onze winkels?

Love,

Fiftysix




Om u de beste gebruikservaringte kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.