Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

New In: Forét! Het musthave merk voor de mannen!

Heren opgelet! Wij hebben weer een heel leuk herenmerk mogen toevoegen aan onze collectie, namelijk het merk Forét. Het merk komt van oorsprong uit Denenmarken en is overgewaaid naar Nederland. Ben jij benieuwd naar de nieuwe collectie en wil je graag weten hoe de items eruit zien? Kom dan langs in één van onze winkels in Sneek en Leeuwarden of bekijk ze online in onze webshop!



Het merk Forét

Forét is een Scandinavisch heren merk dat in 2014 is opgericht door twee jeugdvrienden. Zij vonden dat de mens te veel bezig was met alles om hen heen en dat ze niet even een momentje voor zichzelf namen. Ze wilden graag een merk creëren dat de 'gewone' mens inspireert om het rustiger aan te doen, offline te gaan en om de natuur te verkennen. Ze willen iedereen met het merk Forét het gevoel van de natuur geven terwijl ze aan het werk zijn.

 

De mooie items van Forét


De items van het merk Forét zijn simpel maar goed. Dat is ook het motto van de ontwerpers. Vaak kan simpel ook mooi zijn. Zij hebben in de collectie veel items die met een vintage touch zijn ontworpen. De oprichters vinden het belangrijk om de mensen te laten weten dat een vintage look ook mode is. In de collectie vind je veel mooie sweaters, jasjes, T-shirts en hoodies. Deze items zijn altijd voorzien van het verfrissende logo. De materialen die Forét gebruikt zijn mooi en duurzaam. De items zijn tijdloos en altijd goed. Je kunt deze op veel gelegenheden dragen en daarom is het een perfecte investering voor jouw garderobe! 

Ben jij nou super benieuwd welke items wij verkopen van het merk Forét? Kom dan eens langs in één van onze winkels in Sneek of Leeuwarden of shop online op onze website. Onze stylisten helpen je graag met het vinden van jouw perfecte outfit. Tot snel!

Love,

Fiftysix

Om u de beste gebruikservaringte kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.