Blog

#9 PANTER

Meer informatie

#8 STUDIO ANNELOES

Wij hebben sinds kort het merk Studio Anneloes toe mogen voegen aan onze collectie en daar zijn wij heel erg blij mee.
Meer informatie

#7 WEDDING INVITATION

Ben je binnenkort te gast bij een trouwerij en heb je totaal geen idee wat je aan moet? Geen paniek, wij helpen je!
Meer informatie

#6 JACKETS

Nu de winterjassen bijna weer op zolder kunnen, wordt het tijd voor de tussendoor- en zomerjasjes! Onze fantastische collectie bestaat dit jaar grotendeels uit Parajumper, Colmar en Goosecraft. Hieronder een paar leuke weetjes over deze prachtige merken.
Meer informatie

#5 TRENDS

De nieuwe collecties zijn binnen, maar er volgt natuurlijk nog veel meer. Ik word persoonlijk heel erg blij van alle nieuwe spulletjes. Met name de drie volgende trends.
Meer informatie

#4 ALIX

Sinds kort mogen wij het fantastisch mooie upcoming merk Alix verkopen bij de Fiftysix. Wie en wat is ALIX?! Daar willen we meer over weten toch?
Meer informatie

#3 The Seventies

Deze week heb ik mij laten inspireren door de jaren 70. JA THE SEVENTIES ARE BACK! Denk hierbij aan die te gekke all-over printjes die je oma vroeger aan had (of de bloemengordijnen die nu nog steeds aan de rails hangen). Draag ze in een pak, shirt of jurkje, want het kan tegenwoordig allemaal. Geen print is dus meer te gek: bloemen, geometrische vormen of dikke gekleurde strepen!
Meer informatie

#2 Inspiratie

Jeeej mijn eerste artikel! In dit artikel wil ik graag wat persoonlijke dingen met je delen. Het is allemaal wel leuk zo’n blog schrijven, jou inspireren en informeren, maar waar haal ik mijn inspiratie en informatie dan vandaan?! Het is eigenlijk heel simpel: alles wat ik om mij heen zie! Op straat, etalages, kledingwinkels, modebladen en websites, videoclips, tv, modeshows op Youtube, lookbooks op websites van verschillende merken en ga zo maar door.
Meer informatie

#1 Introductie

NIEUW! YES EINDELIJK! Vanaf nu hebben wij als FiftySix een blog speciaal voor jou! Hier vind je wekelijks leuke en informatieve posts over onze producten, trends, onze winkels en alles wat daar bij hoort. Check it out!
Meer informatie
Divide