Levering

Fiftysix streeft naar een snelle levering. Standaard leveren wij binnen 1-5 werkdagen. Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, worden doorgaans op dinsdag geleverd. Indien jouw bestelling een item bevat die vanuit een van onze winkels moet worden geleverd, wordt er een levertijd gehanteerd van 3 tot 5 werkdagen. Houd er rekening mee dat een bestelling pas wordt geleverd wanneer deze helemaal compleet is.

De bezorgkosten zijn €6,50 bij bestellingen onder de €55,-. Boven dit bedrag is verzending gratis! Voor bestellingen naar Duitsland en België bedragen de bezorgkosten €15,-.

UPS probeert uw pakket één keer aan te bieden. Bent u niet thuis dan mag de koerier van UPS het pakket afleveren bij de buren. Mocht het na de eerste poging niet zijn gelukt om het pakket af te leveren, dan zal UPS het pakket bij het meest dichtbij zijnde UPS/Kiala punt neerleggen. Uw pakket zal hier 14 dagen worden bewaard. Klik hier voor het een UPS punt bij u in de buurt.

Het is ook mogelijk om artikelen te reserveren in een door jou gekozen Fiftysix filiaal. Plaats het te reserveren item in je shopping bag. Selecteer bij verzendwijze 'Afhalen in één van onze winkels'. Vul de verplichte velden in en selecteer de winkel waar je de reservering wilt ophalen. De winkel neemt telefonisch contact op wanneer de reservering klaar ligt (reserveren is gratis).

Divide